2. Međunarodni sajam terenskih vozila i pratetće opreme - OFF ROAD SHOW

Bez autora
Apr 22 2010

Na Novosadskom sajmu u periodu od 22. do 25 aprila 2010. godine biće održan 2. Međunarodni sajam terenskih vozila i pratetće opreme OFF ROAD SHOW. U ovom periodu Novosadski sajam će biti mesto koje će okupiti uvoznike i distributere terenskih i SUV vozila, ATV motocikala, pneumatika, audio i video opreme.Takođe, posetiocima sajma će biti prestavljeni i osiguranje, lizing i kreditiranje terenskih vozila. Prošlogodišnja premijera tog specijalizovanog sajma, pokazala je da na tržištu Srbije, postoji potreba za organizacijom jednog takvog događaja, s obzirom na to da je to jedna od najbrže rastućih klasa u automobilskoj industriji.

2. Međunarodni sajam terenskih vozila i pratetće opreme - OFF ROAD SHOWNa Novosadskom sajmu u periodu od 22. do 25 aprila 2010. godine biće održan 2. Međunarodni sajam terenskih vozila i pratetće opreme OFF ROAD SHOW.

U ovom periodu Novosadski sajam će biti mesto koje će okupiti uvoznike i distributere terenskih i SUV vozila, ATV motocikala, pneumatika, audio i video opreme.

Takođe, posetiocima sajma će biti prestavljeni i osiguranje, lizing i kreditiranje terenskih vozila.

Prošlogodišnja premijera tog specijalizovanog sajma, pokazala je da na tržištu Srbije, postoji potreba za organizacijom jednog takvog događaja, s obzirom na to da je to jedna od najbrže rastućih klasa u automobilskoj industriji.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik