3Lan iz Murske Sobote preuzeo 79,24% Večera

Bez autora
Jun 24 2010

Iz Pivovarne Laško danas je poručeno kako je društvo Delo sklopilo kupoprodajni ugovor o prodaji 202.788 običnih dionica društva Večer, što predstavlja 79,24-postotni udio. Kupac je društvo 3Lan iz Murske Sobote. Vlasnik te kompanije lokalni je poduzetnik Denis Čeh. Nije želio otkriti koji su mu planovi s mariborskim dnevnikom. Sklapanje ugovora znači izvršenje odredbe slovenskog Ureda za zaštitu konkurencije (UVK) koji je Delu naložio prodaju barem 75-postotnog udjela u Večeru u roku od godine dana zbog utvrđene prekomjerne tržišne koncentracije. Ugovor, s kojim se prethodno usuglasio nadzorni odbor Dela, sklopljen je pod odgodnim uvjetima pridobivanja odgovarajućih suglasnosti UVK-a i Ministarstva kulture Republike Slovenije.

3Lan iz Murske Sobote preuzeo 79,24% VečeraIz Pivovarne Laško danas je poručeno kako je društvo Delo sklopilo kupoprodajni ugovor o prodaji 202.788 običnih dionica društva Večer, što predstavlja 79,24-postotni udio. Kupac je društvo 3Lan iz Murske Sobote.

Vlasnik te kompanije lokalni je poduzetnik Denis Čeh. Nije želio otkriti koji su mu planovi s mariborskim dnevnikom.

Sklapanje ugovora znači izvršenje odredbe slovenskog Ureda za zaštitu konkurencije (UVK) koji je Delu naložio prodaju barem 75-postotnog udjela u Večeru u roku od godine dana zbog utvrđene prekomjerne tržišne koncentracije. Ugovor, s kojim se prethodno usuglasio nadzorni odbor Dela, sklopljen je pod odgodnim uvjetima pridobivanja odgovarajućih suglasnosti UVK-a i Ministarstva kulture Republike Slovenije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik