5. Međunarodni sajam motocikala, bicikala i prateće opreme - MOTO BIKE EXPO

Bez autora
Apr 22 2010

U periodu od 22. do 25 aprila 2010. godine na Novosadskom sajmu biće održan 5. Međunarodni sajam motocikala, bicikala i prateće opreme MOTO BIKE EXPO.Pored premijernih prikazivanja novih modela na izložbenom prostoru vrhunskog kvaliteta, biće zastupljene i promotivne aktivnosti izlagača, kao i zanimljivi prateći programi koji su omogućili da Sajam motocikala, bicikala i prateće opreme postane prepoznatljiv događaj ne samo u Srbiji već i u okruženju.

5. Međunarodni sajam motocikala, bicikala i prateće opreme MOTO BIKE EXPOU periodu od 22. do 25 aprila 2010. godine na Novosadskom sajmu biće održan 5. Međunarodni sajam motocikala, bicikala i prateće opreme MOTO BIKE EXPO.

Pored premijernih prikazivanja novih modela na izložbenom prostoru vrhunskog kvaliteta, biće zastupljene i promotivne aktivnosti izlagača, kao i zanimljivi prateći programi koji su omogućili da Sajam motocikala, bicikala i prateće opreme postane prepoznatljiv događaj ne samo u Srbiji već i u okruženju.

U svom petom izdanju, ljubitelji dvotačkaša imaće prilike da vide modele motocikala i bicikala gotovo svih vrsta i klasa, moto-opreme, rezervnih delova, kao i proizvode iz pratećih delatnosti. Neće izostati nastupi banaka, lizing kuća i osiguravajućih društava, a posetiocima će biti predstavljeni svi vidovi i uslovi prodaje motocikla i bicikla.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik