Ajped od čistog zlata!

Bez autora
May 18 2010

Za sve ljubitelje luksuza koji "imaju para za bacanje", pojavila se nova preskupa stvarčica. Naime, britanski draguljar Stjuart Hjuz ulepšao je još jedan tehnološki gedžet, i to najnoviji Eplov proizvod, Ajped.Hjuz je Ajped presvukao zlatom i ukrasio dvadesetpetokaratnim dijamantima, a vrtoglavo visoka cena ovog lepotana je 130.000 funti, odnosno oko 150.000 evra! Izrađen je u samo deset primeraka, a zlatni Ajped teži 2,1 kilogram i ukrašen je sa čak 53 najfinija dijamanta.

Ajped od čistog zlata!Za sve ljubitelje luksuza koji "imaju para za bacanje", pojavila se nova preskupa stvarčica.

Naime, britanski draguljar Stjuart Hjuz ulepšao je još jedan tehnološki gedžet, i to najnoviji Eplov proizvod, Ajped.

Hjuz je Ajped presvukao zlatom i ukrasio dvadesetpetokaratnim dijamantima, a vrtoglavo visoka cena ovog lepotana je 130.000 funti, odnosno oko 150.000 evra! Izrađen je u samo deset primeraka, a zlatni Ajped teži 2,1 kilogram i ukrašen je sa čak 53 najfinija dijamanta.

Pre toga, ponudio je Ajfon vredan gotovo dva miliona funti, kao i laptop u dve verzije, od platine i od zlata.

Od istog zlatara može se kupiti i najskuplji Ajfon na svetu. Telefon od 1,9 miliona funti ima na sebi 53 dijamanta i luksuznu futrolu.

Hjuz na svom vebsajtu nudi i dve luksuzne verzije laptopa Mekbuk Er, i to od platine po ceni od 140.000 funti i od dvadesetčetvorokaratnog zlata, po ceni od 220.000 funti.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik