BelarusExpo

Bez autora
Jun 23 2010

Nacionalna izložba Belorusije, “BelarusExpo”, organizuje se u beogradskom Belexpocentru od 23. do 26. juna 2010. godine, kao sajam beloruske industrije i tehnologije. Na ovogodišnjoj nacionalnoj izložbi srpskom tržištu predstaviće se 95 beloruskoh kompanija, naučnih institucija, javnih preduzeća i instituta.Programom izložbe u Beogradu predviđeno je održavanje srpsko - beloruskog Poslovnog saveta, čiji je kopredsednik sa naše strane privrednik Miodrag Kostić, zatim bilateralni susreti menadžera dveju zemalja, seminari o regulativi spoljnoekonomske delatnosti u Srbiji i Belorusiji, kao i prezentacije projekata najnovijih naučnih dostignuća.

BelarusExpoNacionalna izložba Belorusije, “BelarusExpo”, organizuje se u beogradskom Belexpocentru od 23. do 26. juna 2010. godine, kao sajam beloruske industrije i tehnologije.

Na ovogodišnjoj nacionalnoj izložbi srpskom tržištu predstaviće se 95 beloruskoh kompanija, naučnih institucija, javnih preduzeća i instituta.

Programom izložbe u Beogradu predviđeno je održavanje srpsko - beloruskog Poslovnog saveta, čiji je kopredsednik sa naše strane privrednik Miodrag Kostić, zatim bilateralni susreti menadžera dveju zemalja, seminari o regulativi spoljnoekonomske delatnosti u Srbiji i Belorusiji, kao i prezentacije projekata najnovijih naučnih dostignuća.

Očekuje se da na ovogodišnjem “BelarusExpo” u Beogradu budu potpisani novi, konkretni i vredniji ugovori o poslovnoj saradnji dve zemlje.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik