Besni „mercedes” koji ide na struju

Bez autora
Jun 28 2010

Prilikom prvog predstavljanja modela „SLS AMG”, „Mercedes” je najavio da će u dogledno vreme lansirati i njegovog električnog „brata blizanca”. Prototip pokazuje šta možemo da očekujemo od modela „SLS AMG E-Cell” koji u serijsku proizvodnju ulazi 2013. godine. Pod haubom zuje četiri elektromotora koji ukupno razvijaju 526 konja. Na svakoj osovini smeštena su po dva motora, koji energiju vuku iz litijum-jonske baterije od 400 volti. Električni „SLS AMG” do stotke stiže za četiri sekunde, i to bez ikakve emisije štetnih gasova.

Besni „mercedes” koji ide na strujuPrilikom prvog predstavljanja modela „SLS AMG”, „Mercedes” je najavio da će u dogledno vreme lansirati i njegovog električnog „brata blizanca”.

Prototip pokazuje šta možemo da očekujemo od modela „SLS AMG E-Cell” koji u serijsku proizvodnju ulazi 2013. godine.

Pod haubom zuje četiri elektromotora koji ukupno razvijaju 526 konja. Na svakoj osovini smeštena su po dva motora, koji energiju vuku iz litijum-jonske baterije od 400 volti.

Električni „SLS AMG” do stotke stiže za četiri sekunde, i to bez ikakve emisije štetnih gasova, garantuju „Mercedesovi” stručnjaci.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik