Crans Montana Forum

Bez autora
Jun 23 2010

”Nova Evropska Unija” tema je 21. godišnjeg zasedanja Crans Montana Forum, koji će biti održan u periodu od 23. do 26. juna 2010. godine, u hotelu Crown Plaza u Briselu. Četvorodnevni forum okuplja predstavnike vlada, organizacija i institucija iz celog sveta. Poseban osvrt Foruma je na interaktivnim i neformalnim susretima sa predstavnicima Evropske komisije, Evropskog parlamenta, Saveta Evrope, Evropske investicione banke i drugim zvaničnicima iz EU.

Crans Montana Forum”Nova Evropska Unija” tema je 21. godišnjeg zasedanja Crans Montana Forum, koji će biti održan u periodu od 23. do 26. juna 2010. godine, u hotelu Crown Plaza u Briselu.

Četvorodnevni forum okuplja predstavnike vlada, organizacija i institucija iz celog sveta.

Poseban osvrt Foruma je na interaktivnim i neformalnim susretima sa predstavnicima Evropske komisije, Evropskog parlamenta, Saveta Evrope, Evropske investicione banke i drugim zvaničnicima iz EU.

Da li je Evropa, posle potpisivanja Lisabonskog Sporazuma, ujedinjena u većoj meri? – tema je drugog dana foruma.

Trećeg dana Foruma učesnici će biti u prilici da kroz tematske sesije saznaju više o saradnji EU sa zemljama mediterana, Afrike, Turskom, ulozi EU u NATO.  

Kako lobirati u Briselu? – sesija je poslednjeg dana Foruma.

Crans Montana Forum je osnovan 1989. godine i iz godine u godinu raste broj ključnih donosilaca odluka iz celog sveta koji prisustvuju ovom skupu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik