Decanter još jednom potvrdio vrhunski kvalitet vina Aleksandrović

Bez autora
Jun 25 2010

Obaveštavamo vas o velikom uspehu Podruma vina Aleksandrović na najprestižnijim svetskim ocenjivanjima vina u Engleskoj, objavljenim 18.maja ove godine. Decanter World Wine Awards Na najuticajnijem ocenjivanju vina na svetu u konkurenciji od 10.983 vina, Podrum Aleksandrović osvojio je četiri nagrade. U konkurenciji belih vina srebrna medalja dodeljena je Trijumfu iz berbe 2008., a bronza Trijumf Barrique iz 2007. Crvena vina Regent i Vizija, dobila su preporuke. International Wine and Spirit Competition Na 27. međunarodnom ocenjivanju vina i alkoholnih pića u konkurenciji od 46 zemalja vina Aleksandrović osvojila su tri bronzana odličja i to za: Trijumf Barrique iz berbe 2007., Vizija iz berbe 2006. i Regent iz berbe 2007. International wine challenge Na ovom prestižnom ocenjivanju Aleksandrović je dobio preporuke za: Harizmu iz berbe 2008. i Regent iz berbe 2007. Imajući u vidu ogroman značaj ovih takmičenja, zadovoljstvo nam je da konstatujemo da je ovo najmerodavnija potvrda kontinuiteta kvaliteta naših vina. Krupnim koracima idemo napred u želji da na najbolji način svetske sorte vina predstavimo kroz srpski terroir. www.podrumaleksandrovic.rs

Decanter još jednom potvrdio vrhunski kvalitet vina AleksandrovićObaveštavamo vas o velikom uspehu Podruma vina Aleksandrović na najprestižnijim svetskim ocenjivanjima vina u Engleskoj, objavljenim 18.maja ove godine.

Decanter World Wine Awards
Na najuticajnijem ocenjivanju vina na svetu u konkurenciji od 10.983 vina, Podrum Aleksandrović osvojio je četiri nagrade. U konkurenciji belih vina srebrna medalja dodeljena je Trijumfu iz berbe 2008., a bronza Trijumf Barrique iz 2007. Crvena vina Regent i Vizija, dobila su preporuke.

International Wine and Spirit Competition
Na 27. međunarodnom ocenjivanju vina i alkoholnih pića u konkurenciji od 46 zemalja vina Aleksandrović osvojila su tri bronzana odličja i to za: Trijumf Barrique iz berbe 2007., Vizija iz berbe 2006. i Regent iz berbe 2007.  

International wine challenge
Na ovom prestižnom ocenjivanju Aleksandrović  je dobio preporuke za: Harizmu iz berbe 2008. i Regent iz berbe 2007.

Imajući u vidu ogroman značaj ovih takmičenja, zadovoljstvo nam je da konstatujemo da je ovo najmerodavnija potvrda kontinuiteta kvaliteta naših vina. Krupnim koracima idemo napred u želji da na najbolji način svetske sorte vina predstavimo kroz srpski terroir.

www.podrumaleksandrovic.rs

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik