Gugl: Novi OS za mobilne telefone

Bez autora
Jun 30 2010

Kompanija "Gugl" je objavila lansiranje na tržište verzije 2.2 "Androida", njegovog operativnog sistema za mobilne telefone, pod nazivom "Froyo", što je skraćenica od "Frozen Yoghurt". Ta nova verzija "Androida" će najpre biti dostupna za "Guglov" model "pametnog" telefona - "neksus jedan", a od proizvođača mobilnih telefona zavisi u kojima će se još naći, piše francuski dnevnik "Mond". Osim povećane brzine izvršavanja operacija, "Froyo" ima i nove funkcionalnosti kao što je "povezivanje modema" koja omogućava na primer korišćenje veze mobilnog telefona za surfovanje po Internetu, ali i upravljanje najnovijom verzijom multimedijskog čitača "Fleš" kompanije "Adob".

Gugl: Novi OS za mobilne telefoneKompanija "Gugl" je objavila lansiranje na tržište verzije 2.2 "Androida", njegovog operativnog sistema za mobilne telefone, pod nazivom "Froyo", što je skraćenica od "Frozen Yoghurt".

Ta nova verzija "Androida" će najpre biti dostupna za "Guglov" model "pametnog" telefona - "neksus jedan", a od proizvođača mobilnih telefona zavisi u kojima će se još naći, piše francuski dnevnik "Mond".

Osim povećane brzine izvršavanja operacija, "Froyo" ima i nove funkcionalnosti kao što je "povezivanje modema" koja omogućava na primer korišćenje veze mobilnog telefona za surfovanje po Internetu, ali i upravljanje najnovijom verzijom multimedijskog čitača "Fleš" kompanije "Adob".

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik