IV South-East European Gaming Expo Belgrade

Bez autora
Apr 27 2010

Posle velikih sajmova, Las Vegas, London, Moskva, prepoznajući rastuće tržište, gaming industrija omogućava da upoznate i naravno obezbedite za sebe opremu, softversku podršku i prateće servise na Beogradskom sajmu u periodu od 27. aprila do 29. aprila 2010. godine.Prema procenama ovog trenutka na tržištu ukupno funkcioniše 14.000 automata za igre na sreću i da je većina u najskorijoj budućnosti u obavezi da bude zamenjena novijim elektronskim aparatima sa inoviranim programima uz svakodnevni razvoj novih softvera kao i primenu zahteva Poreske uprave.

IV South-East European Gaming Expo BelgradePosle velikih sajmova, Las Vegas, London, Moskva, prepoznajući rastuće tržište, gaming industrija omogućava da upoznate i naravno obezbedite za sebe opremu, softversku podršku i prateće servise na Beogradskom sajmu u periodu od 27. aprila do 29. aprila 2010. godine.

Prema procenama ovog trenutka na tržištu ukupno funkcioniše 14.000 automata za igre na sreću i da je većina u najskorijoj budućnosti u obavezi da bude zamenjena novijim elektronskim aparatima sa inoviranim programima uz svakodnevni razvoj novih softvera kao i primenu zahteva Poreske uprave.

Izlagači su vodeće svetske firme. Pored Srbije računa se i na šire tržište jugoistočne Evrope kao tržište kupaca (BiH, Makedonija, Hrvatska, Bugarska, Rumunija, Albanija).

Sajam je naravno otvoren i za generalnu publiku (kladioničare, igrače).

Sve postojeće kompanije, kao i one koje žele da uđu u ovaj posao, imaju prilike da na sajmu GamingExpoBelgrade najbrže i najefikasnije unaprede svoje poslovanje. Vodeći svetski proizvođači opreme, softvera i pratećeg programa prepoznali su značaj tržišta jugoistočne Evrope i omogućili posetiocima sajma da vide, probaju, uporede i naravno kupe programe koji im trebaju sada i koji znače budućnost.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik