Kampanja "Na visini savršenstva" proglašena najboljom na "Digital awards 2024"

Bez autora
Sep 30 2024

"MK Resort" je dobitnik nagrade za najbolju kampanju na društvenim mrežama. Kampanja "Na visini savršenstva", kreirana za Hotel Grand Kopaonik, prepoznata je kao vodeća u kreativnosti i digitalnom nastupu na prestižnoj manifestaciji "Digital awards 2024" održanoj u PKS-u.

Kampanja "Na visini savršenstva" imala je viziju stvaranja "nove idealne letnje destinacije" u vreme klimatskih i društvenih promena koje nam nameću nove ideje, navike i standarde, navodi se u saopštenju Grand hotela.

Kako se navodi pažljivo su kreirani inovativni sadržaji koji su ostvarili snažnu interakciju sa publikom, budeći prijatne asocijacije i uspomene, povezujući ih sa nezaboravnim letnjim doživljajima.

"Digital awards" smatra da su snažne poruke u kampanji pridobile brojnu publiku i nove goste, pružajući na taj način i snažan doprinos lokalnoj zajednici i popularizaciji lokalnih vrednosti i lepota Srbije, posebno ističući prirodne i kulturne znamenitosti Kopaonika ali i povezanih vrednosti Jošaničke banje, Magliča i Raške.

"Ovo priznanje donosi potvrdu naše vizije i predanosti u promovisanju autentičnih i inovativnih turističkih ponuda. Ponosni smo što smo uvek na visini savršenstva i sinonim za ekskluzivnu destinaciju za sve one koji tragaju za vrhunskim odmorom i autentičnim iskustvima", izjavila je prilikom uručenja nagrade Svetlana Kostić, direktorka marketinga i komunikacija `MK Mountain Resort`, posebno se zahvalivši organizatorima i žiriju, svom timu i partnerima koji svakodnevno predano rade na kreativnom imidžu brenda Grand Kopaonik.

"Digital Awards" je prestižna nagrada koja služi kao priznanje kompanijama koje su pokazale vrhunsku kreativnost, inovativnost i uspešnost u komunikaciji sa publikom putem digitalnih platformi, menjajući sliku kreativne industrije.

Dodeljuje se u okviru regionalne konferencije o trendovima u telekomunikacijama i medijima Digital, koja je ove godine održana 10. put.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik