KD: Dionice Gorenja vrijede 15,2 eura

Bez autora
Jun 24 2010

Analitičari KD Banke za nešto više od jednog eura snizili su 12-mjesečnu ciljnu cijenu dionice slovenskog proizvođača bijele tehnike Gorenje, točnije na 15,2 eura, pri čemu i dalje preporučaju kupnju. Ciljna je cijena 18 posto veća od jučerašnjeg jedinstvenog tečaja dionice Gorenja od 12,89 eura. U KD Banci Gorenju ove godine predviđaju 1,24 milijarde eura prihoda, odnosno 5 posto više nego prošle godine. Dobit po dionici prema njihovim će očekivanjima narasti na 0,8 centi. Dodajmo da su ovog tjedna preporuku o kupnji dionica Gorenja dali i analitičari Alte, koji su kao ciljnu cijenu odredili 18 eura.

KD: Dionice Gorenja vrijede 15,2 euraAnalitičari KD Banke za nešto više od jednog eura snizili su 12-mjesečnu ciljnu cijenu dionice slovenskog proizvođača bijele tehnike Gorenje, točnije na 15,2 eura, pri čemu i dalje preporučaju kupnju.

Ciljna je cijena 18 posto veća od jučerašnjeg jedinstvenog tečaja dionice Gorenja od 12,89 eura.

U KD Banci Gorenju ove godine predviđaju 1,24 milijarde eura prihoda, odnosno 5 posto više nego prošle godine. Dobit po dionici prema njihovim će očekivanjima narasti na 0,8 centi.

Dodajmo da su ovog tjedna preporuku o kupnji dionica Gorenja dali i analitičari Alte, koji su kao ciljnu cijenu odredili 18 eura.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik