Kompanija U.S. Steel uložila 120.000 evra za merne stanice

Bez autora
Jun 22 2010

Kompanija U.S. Steel Srbija finansirala je, u saradnji sa Ministarstvom za životnu sredinu i prostorno planiranje, modernizaciju dve automatske stanice za merenje kvaliteta vazduha u smederevskim naseljima Radinac i Ralja, sa oko 120.000 evra. Merne stanice su postavljene krajem 2006. godine, ali je zbog nedostatka sredstava stanica u Ralji prestala da radi u novembru 2009. godine, a stanica u Radincu je radila uz povremene prekide. Stanice će zahvaljujući tim sredstvima imati najnoviju tehnologiju u skladu sa standardima Evropske unije. Ta kompanija je do sada uložila više od 80 miliona dolara u ekološke projekte u Srbiji.

Kompanija U.S. Steel uložila 120.000 evra za merne staniceKompanija U.S. Steel Srbija finansirala je, u saradnji sa Ministarstvom za životnu sredinu i prostorno planiranje, modernizaciju dve automatske stanice za merenje kvaliteta vazduha u smederevskim naseljima Radinac i Ralja, sa oko 120.000 evra, saopštila je danas ta kompanija.

Merne stanice su postavljene krajem 2006. godine, ali je zbog nedostatka sredstava stanica u Ralji prestala da radi u novembru 2009. godine, a stanica u Radincu je radila uz povremene prekide.

Stanice će zahvaljujući tim sredstvima imati najnoviju tehnologiju u skladu sa standardima Evropske unije.

Ta kompanija je, kako je navedeno, do sada uložila više od 80 miliona dolara u ekološke projekte u Srbiji.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik