Konkurs za pomoć reciklažnoj industriji

Bez autora
Jun 30 2010

Fond za zaštitu životne sredine Republike Srbije objavio je konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za pomoć reciklažnoj industriji u Republici Srbiji. Ova sredstva su namenjena operaterima postrojenja za upravljanje otpadom koji poseduju važeću integralnu dozvolu za sakupljanje, transport, skladištenje i tretman otpada na teritoriji Republike Srbije i mogu biti upotrebljena samo za podizanje efikasnosti postojećih proizvodnih kapaciteta, unapređenja tehnologije i održanje poslovne sposobnosti. Ukupan iznos sredstava iz konkursa je 100 miliona dinara, a pojedinačnom operateru se može dodeliti do 20 miliona dinara. Poziv je otvoren do raspodele sredstava, a najkasnije do 31.12.2010. godine.

Konkurs za pomoć reciklažnoj industrijiFond za zaštitu životne sredine Republike Srbije objavio je konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za pomoć reciklažnoj industriji u Republici Srbiji.

Ova sredstva su namenjena operaterima postrojenja za upravljanje otpadom koji poseduju važeću integralnu dozvolu za sakupljanje, transport, skladištenje i tretman otpada na teritoriji Republike Srbije i mogu biti upotrebljena samo za podizanje efikasnosti postojećih proizvodnih kapaciteta, unapređenja tehnologije i održanje poslovne sposobnosti.

Ukupan iznos sredstava iz konkursa je 100 miliona dinara, a pojedinačnom operateru se može dodeliti do 20 miliona dinara.

Poziv je otvoren do raspodele sredstava, a najkasnije do 31.12.2010. godine.

Više informacijama o konkursu i obaveznu dokumentaciju možete preuzeti ovde.

Zahtevi za dodelu bespovratnih sredstava za pomoć reciklažnoj industriji sa dokumentacijom dostavljaju se na adresu:

Fond za zaštitu životne sredine
dr Ivana Ribara 91
Beograd

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik