Konkurs za projekte nevladinih organizacija

Bez autora
Mar 30 2010

Agencija za saradnju sa nevladinim organizacijama i evropsku harmonizaciju grada Beograda raspisala je konkurs za projekte neprofitnih, nedobitnih udruženja u cilju jačanja kapaciteta organizacija civilnog društva. Ovaj konkurs je otvoren do 20. aprila. Cilj ovog konkursa je da se pomogne nevladinim organizacijama da uspostave i unaprede partnerstva između udruženja, ali i institucija i organa lokalne samouprave i da doprinesu povećanom učešću civilnog društva u oblikovanju, sprovođenju i praćenju javnih politika. Takođe, podržaće se i projekti koji doprinose procesu pristupanja Evropskoj uniji i afirmaciji evropskih vrednosti. Komisija će obratiti pažnju i na projekte koji za cilj imaju poboljšanje života građana, posebno marginalizovanih i diskriminisanih grupa, radom na unapređenju zaštite ljudskih i manjinskih prava.

Konkurs za projekte nevladinih organizacijaAgencija za saradnju sa nevladinim organizacijama i evropsku harmonizaciju grada Beograda raspisala je konkurs za projekte neprofitnih, nedobitnih udruženja u cilju jačanja kapaciteta organizacija civilnog društva.

Ovaj konkurs je otvoren do 20. aprila.

Cilj ovog konkursa je da se pomogne nevladinim organizacijama da uspostave i unaprede partnerstva između udruženja, ali i institucija i organa lokalne samouprave i da doprinesu povećanom učešću civilnog društva u oblikovanju, sprovođenju i praćenju javnih politika.

Takođe, podržaće se i projekti koji doprinose procesu pristupanja Evropskoj uniji i afirmaciji evropskih vrednosti. Komisija će obratiti pažnju i na projekte koji za cilj imaju poboljšanje života građana, posebno marginalizovanih i diskriminisanih grupa, radom na unapređenju zaštite ljudskih i manjinskih prava.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik