Letnji Vivaldi forum - Planirajmo 2011.

Bez autora
Jun 23 2010

Letnji Vivaldi forum biće održan u periodu od 23. do 25. juna 2010. godine na Mokroj Gori. Letnji Vivaldi forum posvećen je makroekonomskim i privrednim kretanjima bitnim za planiranje poslovanja u 2011. godini.Učesnici Foruma su generalni direktori, članovi upravnih i nadzornih odbora, menadžeri u čijoj su nadležnosti finansije, strateško planiranje i analiza, predstavnici države, ekonomske struke i međunarodnih organizacija.

Letnji Vivaldi forum - Planirajmo 2011.Letnji Vivaldi forum biće održan u periodu od 23. do 25. juna 2010. godine na Mokroj Gori.

Letnji Vivaldi forum posvećen je makroekonomskim i privrednim kretanjima bitnim za planiranje poslovanja u 2011. godini.

Učesnici Foruma su generalni direktori, članovi upravnih i nadzornih odbora, menadžeri u čijoj su nadležnosti finansije, strateško planiranje i analiza, predstavnici države, ekonomske struke i međunarodnih organizacija.

Organizator foruma je Mokrogorska škola menadžmenta u saradnji sa Privrednom komorom Srbije.
 
Domaćini skupasu gospodin Srđan Janićijević, osnivač Mokrogorske škole menadžmenta i Miloš Bugarin, predsednik Privredne komore Srbije. Očekivanja su da se zajednički definišu socijalno - ekonomski trendovi u cilju realnog planiranja za 2011. godinu.
 
Na forumu će govoriti prof. dr Diana Dragutinović, ministarka finansija u Vladi Republike Srbije, prof. dr Dejan Šoškić, predsednik Saveta Narodne banke Srbije, dr Bojan Marković, viceguverner Narodne banke Srbije, prof. dr Milojko Arsić, član Ekonomskog saveta predsednika Vlade Republike Srbije i član Radne grupe za izradu postkriznog modela privrednog rasta i razvoja Srbije 2011–2020, ugledni predstavnici uspešnih domaćih i međunarodnih kompanija, udruženja privrednika, ekonomske struke i međunarodnih organizacija.
 
Prisutnima na Forumu obratiće se i Sajmon Grej, šef kancelarije Svetske banke u Beogradu i Bogdan Lisovoslik, stalni predstavnik MMF- za Srbiju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik