Najskuplji automobil na svetu zlatni "Bugatti"

Bez autora
Jun 20 2010

Najskuplji automobil na svetu - zlatni "Bugati Veron Dajmond" košta 2,4 miliona evra. Reč je o 18 puta manje replike čuvenog bolida, napravljene od 24-karatnog zlata i platine i ukrašene brušenim dijamantima. Vrata i hauba ove skupocene "igračke", koja košta koliko i dva prava automobila, potpuno su funkcionalni, kao i upravljač.Model je delo britanskog dizajnera Stjuarta Hjuza i švajcarskog proizvođača luksuznih modela automobila Roberta Gulpena. U prodaji će se naći samo tri primerka ovog modela koji je dobio ime po Francuzu Pjeru Veronu, pobedniku trke "24 sata Le Mana".

Najskuplji automobil na svetu zlatni "Bugatti"Najskuplji automobil na svetu - zlatni "Bugati Veron Dajmond" košta 2,4 miliona evra.

Reč je o 18 puta manje replike čuvenog bolida, napravljene od 24-karatnog zlata i platine i ukrašene brušenim dijamantima.

Vrata i hauba ove skupocene "igračke", koja košta koliko i dva prava automobila, potpuno su funkcionalni, kao i upravljač.

Model je delo britanskog dizajnera Stjuarta Hjuza i švajcarskog proizvođača luksuznih modela automobila Roberta Gulpena.

U prodaji će se naći samo tri primerka ovog modela koji je dobio ime po Francuzu Pjeru Veronu, pobedniku trke "24 sata Le Mana".

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik