Niža cena evrodizela kod Lukoila

Bez autora
Jun 18 2010

Naftna kompanija Lukoil-Beopetrol će sniziti cenu evrodizela za dva dinara na svim benzinskim stanicama te kompanije, saopšteno je iz Lukoil-Beopetrola. Cena litra evrodizela, evro-5 standard, na pumpama Lukoil-Beopetrola iznosiće 114,90 dinara.Ta kompanija se odlučila za sniženje cene tog derivata kako bi povećala promet u svojoj maloprodajnoj mreži. Promena cena goriva u Srbiji poslednji put je izvršena 15. maja, kada je gorivo poskupelo u proseku za 4,15 dinara po litru ili za 3,77 odsto.

Niža cena evrodizela kod LukoilaNaftna kompanija Lukoil-Beopetrol će sniziti cenu evrodizela za dva dinara na svim benzinskim stanicama te kompanije, saopšteno je iz Lukoil-Beopetrola.

Cena litra evrodizela, evro-5 standard, na pumpama Lukoil-Beopetrola iznosiće 114,90 dinara.

Ta kompanija se, kako je navedeno, odlučila za sniženje cene tog derivata kako bi povećala promet u svojoj maloprodajnoj mreži.

Promena cena goriva u Srbiji poslednji put je izvršena 15. maja, kada je gorivo poskupelo u proseku za 4,15 dinara po litru ili za 3,77 odsto.

Korekcija cena naftnih derivata u Srbiji, koja je trebalo da bude urađena ove nedelje, nije izvršena zbog toga što se stekao samo vremenski uslov, ali nije dostignut procenat promene cena nafte i kursa dolara od 3,5 odsto, koliko je neophodno da bi se predložila promena cena goriva, objašnjavaju u Ministarstvu energetike.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik