Nova Jatova biznis ponuda

Bez autora
Jun 18 2010

Nacionalni avio prevoznik je uveo novu ponudu za avio karte u biznis klasi, koja važi u periodu od 10. jun - 10. jul 2010. godine.Cena povratne karte u biznis promo klasi kreće se od 200 EUR za letove od Beograda do Atine, Istanbula, Milana ili Rima, od 300 EUR za letove od Beograd do Amsterdama, Brisela, Pariza, Frankfurta, Berlina, Kopenhagena, Dizeldorfa, Ciriha, Malte; Tunisa i Monastira. Na letovima do Londona, Moskve; Stokholma, Geteborga, Larnake, Tel Aviva, Dubaia i Tripolija, cena karata je od 400 EUR...

Nova Jatova biznis ponudaNacionalni avio prevoznik je uveo novu ponudu za avio karte u biznis klasi, koja važi u periodu od 10. jun - 10. jul 2010. godine.

Cena povratne karte u biznis promo klasi kreće se od 200 EUR za letove od Beograda do Atine, Istanbula, Milana ili Rima, od 300 EUR za letove od Beograd do Amsterdama, Brisela, Pariza, Frankfurta, Berlina, Kopenhagena, Dizeldorfa, Ciriha, Malte; Tunisa i Monastira. Na letovima do Londona, Moskve; Stokholma, Geteborga, Larnake, Tel Aviva, Dubaia i Tripolija, cena karata je od 400 EUR.

U cenu nisu uračunate aerodromske takse, pripadajuće naplate i taksa za uslugu izdavanja karte, a maksimalna dužina boravka je 14 dana.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik