Nova verzija "iOS"-a

Bez autora
Jun 22 2010

Američki informatički gigant "Epl" je lansirao novu verziju svog operativnog sistema za mobilne uređaje "ajOS", nazvan "ajOS4". To se desilo samo dva dana posle zvaničnog lansiranja "Eplove" nove verzije čuvenog mobilnog telefona "ajfona" - "ajfon 4".Sistem "ajOS4" je direktno dostupan preko "Eplovog" digitalnog medijskog plejera "ajTjunsa". Korisnik tom sistemu može da pristupi, ukoliko mu nije direktno ponuđen, klikom na pretragu aplikacija. Nov "Eplov" korisnički program je dostupan za plejer "ajpod tač" 2G i 3G, kao i za "ajfon" 3G od 290 megabajta i 3GS od 378 megabajta.

Nova verzija "iOS"-aAmerički informatički gigant "Epl" je lansirao novu verziju svog operativnog sistema za mobilne uređaje "ajOS", nazvan "ajOS4".

To se desilo samo dva dana posle zvaničnog lansiranja "Eplove" nove verzije čuvenog mobilnog telefona "ajfona" - "ajfon 4", preneli su danas francuski elektronski mediji.

Sistem "ajOS4" je direktno dostupan preko "Eplovog" digitalnog medijskog plejera "ajTjunsa".

Korisnik tom sistemu može da pristupi, ukoliko mu nije direktno ponuđen, klikom na pretragu aplikacija.

Nov "Eplov" korisnički program je dostupan za plejer "ajpod tač" 2G i 3G, kao i za "ajfon" 3G od 290 megabajta i 3GS od 378 megabajta.

"ajOS 4" omogućava pre svega istovremeno obavljanje više fukcija i upravljanje dostupnom dokumentacijom a sadrži i poboljšane multimedijske funkcije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik