Prenoćište plus brčkanje u bazenu na visini od 200 m

Bez autora
Jun 28 2010

Nezaboravan pogled na Singapur, brčkanje u bazenu, leškarenje ispod palme i sve to na visini od 200 metara. Ovo su samo neki od užitaka koje nudi „Nebeski park”, gigantska konstrukcija u obliku broda smeštena na tri nebodera koja čine najskuplji hotel na svetu – „Marina Bay Sands“.Bazen, koji je glavna atrakcija hotela, čak za tri dužine je veći od olimpijskog bazena, a kada se umorite od plivanja, na vrhu sveta možete da se odmorite u nekom od klubova koji se nalaze uz bazen.

Prenoćište plus brčkanje u bazenu na visini od 200 mNezaboravan pogled na Singapur, brčkanje u bazenu, leškarenje ispod palme i sve to na visini od 200 metara.

Ovo su samo neki od užitaka koje nudi „Nebeski park”, gigantska konstrukcija u obliku broda smeštena na tri nebodera koja čine najskuplji hotel na svetu – „Marina Bay Sands“.

Bazen, koji je glavna atrakcija hotela, čak za tri dužine je veći od olimpijskog bazena, a kada se umorite od plivanja, na vrhu sveta možete da se odmorite u nekom od klubova koji se nalaze uz bazen.

„Nebeski park“ odjednom može da ugosti 3.900 ljudi, a doživljaj pored bazena upotpunjuje 250 različitih vrsta drveća i 650 vrsta ukrasnog bilja.

Hotel „Marina Bay Sands“ nudi 18 različitih tipova soba, a ukupno ima 2.560 soba i apartmana. U sastavu hotela nalaze se i šoping centri, muzej i kazino. Takođe, postoje i dve pozorišne dvorane u koje staje skoro 4.000 ljudi. U ovim dvoranama posetioci hotela moći će da uživaju u šarolikoj ponudi, od hitova sa Brodveja, pa do tradicionalnog azijskog teatra.

Tvorci ovog zdanja mislili su na sve, tako da uopšte nema potrebe da se izlazi iz hotela, čak ni u kupovinu, jer se ovde mogu naći krpice najpoznatijih svetskih kreatora.

Posle dnevnih užitaka srećnicima koji će ovde boraviti garantovan je i lud noćni provod u brojnim klubovima.

Hotel „Marina Bay Sands” otvoren je pre tri dana koncertom Dajane Ros. Sve sobe su rezervisane, a vlasnici očekuju da će dnevna poseta dostići brojku od 70.000 ljudi, a godišnje oko 18 miliona.

12.400 kvadrata je površina nebeskog parka

Duži je od položenog Ajfelovog tornja ili što je još impresivnije poređenje – dugačak je kao četiri i po Erbasova džambo džeta A380.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik