Prvi Ferarijev tematski park u Abu Dabiju

Bez autora
Jun 06 2010

Prvi Ferarijev tematski park inspirisan čuvenim italijanskim luksuznim sportskim automobilima gradi se u Abu Dabiju, a zvanično otvaranje zakazano je za 28. oktobar. Reč je o najvećem tematskom parku zatvorenog tipa na svetu, smeštenom nedaleko od trkačke staze Jas Marina gde se održava Gran pri Abu Dabija u Formuli jedan.Čitav kompleks je izgrađen u obliku talasastog profila karoserije "ferarija GT". Posetioci će moći da uživaju u više od 20 atrakcija, među kojima će najveću pažnju svakako privlačiti veliki rolerkoster koji će se kretati brzinom od 240 kilometara na čas i dočaravati vožnju u Formuli jedan.

Prvi Ferarijev tematski park u Abu DabijuPrvi Ferarijev tematski park inspirisan čuvenim italijanskim luksuznim sportskim automobilima gradi se u Abu Dabiju, a zvanično otvaranje zakazano je za 28. oktobar, prenele su agencije.

Reč je o najvećem tematskom parku zatvorenog tipa na svetu, smeštenom nedaleko od trkačke staze Jas Marina gde se održava Gran pri Abu Dabija u Formuli jedan.

Čitav kompleks je izgrađen u obliku talasastog profila karoserije "ferarija GT".

Posetioci će moći da uživaju u više od 20 atrakcija, među kojima će najveću pažnju svakako privlačiti veliki rolerkoster koji će se kretati brzinom od 240 kilometara na čas i dočaravati vožnju u Formuli jedan.

Ljubitelji automobila moći će da zavire i u srce Ferarijevog motora pomoću interaktivne 4D tehnologije.

Zabavni park, koji se nalazi usred pustinje, imaće i trkačku akademiju, igrališta za decu, restorane sa italijanskom kuhinjom i šoping molove.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik