Prvi zadatak specijalnog vozila AMSS

Bez autora
Jun 30 2010

Auto-moto savez Srbije - Centar za motorna vozila, početkom juna je dobio zvaničnu licencu od međunarodnog programa za ocenjivanje puteva, iRAP, za samostalno snimanje i ocenjivanje puteva. Prvi posao stručnjake AMSS CMV očekuje u Moldaviji gde će od 1. jula 2010. godine početi sa realizacijom snimanja 3300 kilometara puteva. Vozilo koje je potpuno samostalno hardverom i softverom opremio Centar za motorna vozila i ekipa naših inženjera, beležiće više od 30 karakteristika puteva širom Moldavije koje mogu da utiču na bezbednost. Narednu fazu čini analiziranje i ocenjivanje snimljenih puteva, a na osnovu dobijenih rezultata predložiće se određene inženjerske mere koje bi trebalo da se primene i dovedu do unapređenja nivoa bezbednosti saobraćaja. Po završetku projekta u Moldaviji kreće u nove poslove, a trenutno su u toku pregovori sa četiri zainteresovane zemlje.

Prvi zadatak specijalnog vozila AMSSAuto-moto savez Srbije - Centar za motorna vozila, početkom juna je dobio zvaničnu licencu od međunarodnog programa za ocenjivanje puteva, iRAP,  za samostalno snimanje i ocenjivanje puteva.

Prvi posao stručnjake AMSS CMV očekuje u Moldaviji gde će od 1. jula 2010. godine početi sa realizacijom snimanja 3300 kilometara puteva. Vozilo koje je potpuno samostalno hardverom i softverom opremio Centar za motorna vozila i ekipa naših inženjera, beležiće više od 30 karakteristika puteva širom Moldavije koje mogu da utiču na bezbednost. Narednu fazu čini analiziranje i ocenjivanje snimljenih puteva, a na osnovu dobijenih rezultata predložiće se određene inženjerske mere koje bi trebalo da se primene i dovedu do unapređenja nivoa bezbednosti saobraćaja.

Po završetku projekta u Moldaviji kreće u nove poslove, a trenutno su u toku pregovori sa četiri zainteresovane zemlje.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik