REBEC

Bez autora
Jun 21 2010

Sajamsko-konferencijska manifestacija REBEC biće održana u hotelu “Kontinental” u Beogradu od 21. do 23. juna 2010. godine. Ove godine manifestacija REBEC biće transformisana i proširena, pa će u okviru nje biti organizovano 13 prezentacija.Dve najinteresantnije teme o kojima će se diskutovati biće razvoj stanogradnje i “fasiliti” menadžment i upravljanje i održavanje objekata. U okviru sajamskog dela biće organizovano šest prezentacija na kojima će biti reči o "fasiliti" menadžmentu, razvoju stanogradnje, stanju razvoja prodajnog i kancelarijskog prostora, Srbiji kao logističkom centru Balkana.

REBECSajamsko-konferencijska manifestacija REBEC biće održana u hotelu “Kontinental” u Beogradu od 21. do 23. juna 2010. godine.

Ove godine manifestacija REBEC biće transformisana i proširena, pa će u okviru nje biti organizovano 13 prezentacija.

Dve najinteresantnije teme o kojima će se diskutovati biće razvoj stanogradnje i “fasiliti” menadžment i upravljanje i održavanje objekata.

U okviru sajamskog dela biće organizovano šest prezentacija na kojima će biti reči o "fasiliti" menadžmentu, razvoju stanogradnje, stanju razvoja prodajnog i kancelarijskog prostora, Srbiji kao logističkom centru Balkana.

U okviru konferencijskog dela skupa biće organizovano sedam panela i to o trenutnom stanju u hotelskoj i turističkoj industriji u Srbiji i regionu, pravnom okviru u oblasti nekretnina, o tome šta investitori i inženjeri treba da znaju jedni o drugima i njihovom medjusobnom odnosu.

REBEC će okupiti veliki broj domaćih i stranih eksperata i investitora iz oblasti nekretnina. Učesnici REBEC-a će biti u prilici da više saznaju i o politici banaka prilikom plasiranja kredita za kupovinu stanova i odobravanja projektnog finasiranja, kao i o uredjenju zakonske regulative u toj oblasti.

Manifestacija čiji je naziv REBEC akronim, od Real Estate Belgrade Exbition & Conference, nastala je 2008. godine, po ugledu na najpoznatije sajmove nekretnina u svetu i to sa ciljem postavljanja platforme za prikupljanje informacija, umrežavanje stručnjaka i investitora, privlačenje stranih fondova i predstavljanje svetu potencijala razvoja tržišta nekretnina u Srbiji.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik