Sony Ericsson Yendo za ljubitelje muzike

Bez autora
Jun 21 2010

Sony Ericsson je proširio paletu svojih „vokmen” telefona novim modelom Yendo. Ovaj telefon, sa taktilnim ekranom od 2,6 inča i sistemom za lično korišćenje, sadrži i digitalni fotografski aparat od dva megapiksela sa zumom 4x i bežičnom vezom Bluetooth. Novi model ima preinstalirane aplikacije za pristup društvenim mrežama Facebook i Twitter, a sadrži i tri muzičke aplikacije Touch TrackID za identifikaciju naziva muzičkih numera, MediaGo za prenos muzičkih sadržaja sa računara i PlayNow za brzi pristup muzičkim sadržajima. Unutrašnja memorija Yenda iznosi samo pet megabajta, ali se može proširiti memorijskom karticom MicroSD. Yendo će se na tržištu pojaviti u trećem tromesečju ove godine, a cena još nije objavljena.

Sony Ericsson Yendo za ljubitelje muzikeSony Ericsson je proširio paletu svojih „vokmen” telefona novim modelom Yendo.

Ovaj telefon, sa taktilnim ekranom od 2,6 inča i sistemom za lično korišćenje, sadrži i digitalni fotografski aparat od dva megapiksela sa zumom 4x i bežičnom vezom Bluetooth, preneli su francuski elektronski mediji.

Novi model ima preinstalirane aplikacije za pristup društvenim mrežama Facebook i Twitter, a sadrži i tri muzičke aplikacije Touch TrackID za identifikaciju naziva muzičkih numera, MediaGo za prenos muzičkih sadržaja sa računara i PlayNow za brzi pristup muzičkim sadržajima.

Unutrašnja memorija Yenda iznosi samo pet megabajta, ali se može proširiti memorijskom karticom MicroSD.

Yendo će se na tržištu pojaviti u trećem tromesečju ove godine, a cena još nije objavljena.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik