Sutra dinar prema evru jači za oko 30 para

Bez autora
Jun 24 2010

Prema saopštenju Narodne banke Srbije, dinar će sutra prema evru ojačati za 0,30 posto i zvanični srednji kurs će biti 103,7808 dinara za evro. Za jedan evro u petak i tokom vikenda će biti potrebno izdvojiti oko trideset para manje nego što je bilo potrebno danas kada je zvanični srednji kurs iznosio 104,0892 dinara za evro.Da bi sprečila prekomerne dnevne oscilacije deviznog kursa, NBS je na međubankarskom deviznom tržištu prodala 58 miliona evra. Od početka godine NBS je na međubankarskom deviznom tržištu prodala 1,306 milijardi evra, uključujući i današnju intervenciju.

Sutra dinar prema evru jači za oko 30 paraPrema saopštenju Narodne banke Srbije, dinar će sutra prema evru ojačati za 0,30 posto i zvanični srednji kurs će biti 103,7808 dinara za evro.

Za jedan evro u petak i tokom vikenda će biti potrebno izdvojiti oko trideset para manje nego što je bilo potrebno danas kada je zvanični srednji kurs iznosio 104,0892 dinara za evro.

Da bi sprečila prekomerne dnevne oscilacije deviznog kursa, NBS je na međubankarskom deviznom tržištu prodala 58 miliona evra.

Od početka godine NBS je na međubankarskom deviznom tržištu prodala 1,306 milijardi evra, uključujući i današnju intervenciju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik