Sve o zdravoj hrani saznaj na Zlatiboru

Bez autora
May 06 2010

Prva međunarodna konferencija i trgovinski sajam zdrave, ekološke i organske hrane „Bioplanet ´10” biće održana od 30. maja do 2. juna u kongresnom centru „Srbija” na Zlatiboru.Na tom skupu biće predstavljeni svi značajniji domaći i regionalni koncepti u proizvodnji zdravstveno-bezbedne i nutritivno vrednije hrane. U okviru sajamskog dela ove multimedijalne izložbene manifestacije, na oko 1.500 metara kvadratnih izložbenog prostora biće predstavljeno više od 100 domaćih i stranih izlagača.

Sve o zdravoj hrani saznaj na ZlatiboruPrva međunarodna konferencija i trgovinski sajam zdrave, ekološke i organske hrane „Bioplanet ´10” biće održana od 30. maja do 2. juna u kongresnom centru „Srbija” na Zlatiboru, najavili su organizatori.

Na tom skupu biće predstavljeni svi značajniji domaći i regionalni koncepti u proizvodnji zdravstveno-bezbedne i nutritivno vrednije hrane.

U okviru sajamskog dela ove multimedijalne izložbene manifestacije, na oko 1.500 metara kvadratnih izložbenog prostora biće predstavljeno više od 100 domaćih i stranih izlagača.

Oni će, kako je predočeno, biti u prilici da se susretnu ne samo sa svojim neposrednim kupcima, već i sa velikim brojem značajnih distributera iz Srbije i regiona.

U radu prve međunarodne konferencije o zdravoj, ekološkoj i organskoj hrani, ali i o najnovijim trendovima u oblasti organske poljoprivrede i ekologije, obnovljivih izvora energije, banjskog, vinskog i seoskog turizma, fitofarmacije, velnesa... učestvovaće veliki broj naučnih radnika i prezentera.

Oni će kroz stručne i naučne radove i dijalog, otvoriti značajan broj važnih tema i pitanja od važnosti za zdravlje čoveka i životne sredine.

Organizator manifestacije, čiji cilj je razvijanje novog identiteta Srbije kao proizvođača zdrave hrane, je udruženje građana „Bioplanet”, a konferencija se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik