Televizor debeo 3,5 centimetara

Bez autora
Jun 16 2010

Odnedavno se i na srpskom tržištu pojavila nova serija LE8500 Full LED slim televizora. Trenutno je dostupna samo verzija od 42 inča i ona košta oko 170.000 dinara. Posebno je zanimljivo da je ovaj televizor debeo svega 3,5 centimetara.Serija LE8500 sadrži inovativnu tehnologiju pozadinskog osvetljenja koja pruža bolji kvalitet slike, pa se gledaoci u potpunosti mogu posvetiti svom omiljenom filmu, seriji ili emisiji. Ovaj model osvetljen je LED panelima koji se nalaze direktno iza ekrana, a ima i dinamički kontrast od 9.000.000:1 i TruMotion (200Hz) LG tehnologiju.

Televizor debeo 3,5 centimetaraOdnedavno se i na srpskom tržištu pojavila nova serija LE8500 Full LED slim televizora.

Trenutno je dostupna samo verzija od 42 inča i ona košta oko 170.000 dinara. Posebno je zanimljivo da je ovaj televizor debeo svega 3,5 centimetara.

Serija LE8500 sadrži inovativnu tehnologiju pozadinskog osvetljenja koja pruža bolji kvalitet slike, pa se gledaoci u potpunosti mogu posvetiti svom omiljenom filmu, seriji ili emisiji. Ovaj model osvetljen je LED panelima koji se nalaze direktno iza ekrana, a ima i dinamički kontrast od 9.000.000:1 i TruMotion (200Hz) LG tehnologiju. Naravno, ovaj ekran prati i visoki kvalitet surround sound zvuka.

Takođe, ova serija ima i DLNA (Digital Living Network Alliance) sistem koji omogućava povezanost svih kompatibilnih AV uređaja bežičnim putem. To ostavlja više vremena za opuštanje uz digitalne sadržaje sa popularnih internet sajtova kao što su Youtube, Picasa, Accuweather, kojima možete pristupiti pomoću sistema NetCast. Inače, modeli serije LE8500 omogućavaju povezanost sa drugim uređajima i putem Bluetootha i standardnih AV konekcija, dok povezanost preko USB konekcije nudi direktno puštanje sadržaja u DivX HD formatu, kao i u većini standardnih digitalnih audio i video formata. Oni koji ovaj televizor kupe u promo periodu koji traje do 30. juna, dobiće garanciju od pet godina. Više informacija možete pronaći na www.lge.rs.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik