Besplatni tehnički pregledi u AMSS

Bez autora
Jun 18 2010

Auto-moto savez Srbije tradicionalno organizuje preventivno-bezbednosnu akciju "Ispravno vozilo – bezbedno vozilo" pred nastupajuću letnju turističku sezonu. U saradnji sa Upravom saobraćajne policije MUP-a Republike Srbije i Asocijacijom tehničkih pregleda vozila u periodu od 21. do 26. juna 2010. godine biće omogućeno vozačima širom Srbije da potpuno besplatno provere tehničku ispravnost svojih vozila.I ovog puta vlasnici vozila kod kojih budu pronađene nepravilnosti, neće biti sankcionisani, već će im biti ukazano na nedostatak i potrebu da isti u što kraćem vremenu otklone...

Besplatni tehnički pregledi u AMSSAuto-moto savez Srbije tradicionalno organizuje preventivno-bezbednosnu akciju "Ispravno vozilo – bezbedno vozilo" pred nastupajuću letnju turističku sezonu.

U saradnji sa Upravom saobraćajne policije MUP-a Republike Srbije i Asocijacijom tehničkih pregleda vozila u periodu od 21. do 26. juna 2010. godine biće omogućeno vozačima širom Srbije da potpuno besplatno provere tehničku ispravnost svojih vozila.

I ovog puta vlasnici vozila kod kojih budu pronađene nepravilnosti, neće biti sankcionisani, već će im biti ukazano na nedostatak i potrebu da isti u što kraćem vremenu otklone.

Osnovni cilj akcije je da se poveća svest vozača i stvori navika da brinu o tehničkom stanju svojih vozila čime će se povećati broj ispravnih vozila na putevima Srbije, da se vozači odazovu u što većem broju i tako značajno doprinesu porastu nivoa bezbednosti u saobraćaju, navodi se u saopštenju AMSS.

U akciji će učestvovati preko 200 linija tehničkih pregleda širom republike. Za vlasnike sa vozilima na tečni naftni gas radiće se i provera stepena zaptivenosti plinskih uređaja i to u objektima AMS Srbije u Beogradu, Loznici, Baljevcu, Preljini, Prijepolju, Leskovcu, Vranju, Kikindi, Sremskoj Mitrovici, Pojatama, Boljevcu, Aleksandrovcu, Svilajncu i Nišu.

Sve bliže informacije mogu se dobiti u Operativnom centru AMS Srbije putem telefona 011/ 987 i kod saobraćajne policije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik