U utorak dinar slabiji za 0,16 posto

Bez autora
Apr 26 2010

Kako je saopštila Narodna banka Srbije, vrednost dinara će prema evru u utorak opasti za 0,16 posto i zvanični srednji kurs će biti 99,2121 dinara za evro.Za jedan evro sutra će biti potrebno izdvojiti oko šesnaest para više nego što je bilo potrebno danas kada je zvanični srednji kurs iznosio 99,0472 dinara za evro. NBS nije intervenisala na međubankarskom deviznom tržištu, a od početka godine prodala je 636,5 miliona evra da bi sprečila prekomerne dnevne oscilacije kursa i podstakla promet na deviznom tržištu.

U utorak dinar slabiji za 0,16 postoKako je saopštila Narodna banka Srbije, vrednost dinara će prema evru u utorak opasti za 0,16 posto i zvanični srednji kurs će biti 99,2121 dinara za evro.

Za jedan evro sutra će biti potrebno izdvojiti oko šesnaest para više nego što je bilo potrebno danas kada je zvanični srednji kurs iznosio 99,0472 dinara za evro.

NBS nije intervenisala na međubankarskom deviznom tržištu, a od početka godine prodala je 636,5 miliona evra da bi sprečila prekomerne dnevne oscilacije kursa i podstakla promet na deviznom tržištu.  

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik