60. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije (UFI)

Bez autora
Oct 01 2024

60. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije (UFI) biće održan na Beogradskom sajmu u periodu od 1. do 6. oktobra 2024. godine.

Na Međunarodnom sajmu nameštaja (UFI) predstavlja se cela drvna industrija – od faze primarne prerade drveta do izrade finalnih proizvoda. U „delokrug“ ove manifestacije spada i uređenje enterijera, kao i promocija proizvoda svih pratećih industrija – proizvođača najrazličitijih repromaterijala i mašina koje se koriste u proizvodnji nameštaja.

Manifestacija je nedavno doživela značajan redizajn i iskorak u dva pravca – u konceptualnom smislu programskim akcentovanjem dizajnerski orjentisanih kompanija, a na biznis planu jačanjem poslovne posete kroz uvođenje Hosted Buyers programa.

Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije najveća je manifestacija u jugoistočnoj Evropi za dizajn, proizvodnju i distribuciju nameštaja.

Posetioci sajma mogu vidjeti i isprobati različite stilove nameštaja, kao što su moderni, klasični, minimalistički, rustikalni. Mogu se naći i drugi elementi enterijera, uključujući rasvetu, zavese, kao i ukrasne predmete.

Uz izložbu, učesnicima će biti ponuđen i niz paralelnih programa, uključujući stručna predavanja, panel diskusije i radionice, koje pokrivaju teme kao što su trendovi u uređenju enterijera, upotreba određenih materijala ili tehnike uređenja prostora. Izložba sadrži česte prezentacije renomiranih stručnjaka iz industrije i dizajnera nameštaja koji svoju stručnost i znanje dele s posetiocima.

Proizvođači, distributeri i dizajneri, kao i trgovci, investitori i arhitekti, imaju na ovoj manifestaciji priliku da se upoznaju sa najnovijim proizvodima i trendovima nameštaja, te ostvare poslovne kontakte.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik