CEFTA Potkomitet za poljoprivredu

Bez autora
May 31 2010

U godini CEFTA predsedavanja Republike Srbije, Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede organizuje Sednicu CEFTA Potkomitet za poljoprivredu i fitosanitarna pitanja. Rad dvodnevnog sastanka CEFTA Potkomiteta za poljoprivredu i fotosanitarna pitanja održaće se 31. maja i 1. juna 2010. godine u Palati “Srbija” na Novom Beogradu.Delegacije potpisnica Sporazuma CEFTA će razmotriti pitanje stupanja na snagu dogovorenih poljoprivrednih koncesija za dalju liberalizaciju trgovine poljoprivrednim proizvodima u okviru CEFTA prostora, zatim pitanja necarinskih i tehničkih barijera u trgovini poljoprivrednim proizvodima.

CEFTA Potkomitet za poljoprivreduU godini CEFTA predsedavanja Republike Srbije, Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede organizuje Sednicu CEFTA Potkomitet za poljoprivredu i fitosanitarna pitanja.

Rad dvodnevnog sastanka CEFTA Potkomiteta za poljoprivredu i fotosanitarna pitanja održaće se 31. maja i 1. juna 2010. godine u Palati “Srbija” na Novom Beogradu.

Delegacije potpisnica Sporazuma CEFTA će razmotriti pitanje stupanja na snagu dogovorenih poljoprivrednih koncesija za dalju liberalizaciju trgovine poljoprivrednim proizvodima u okviru CEFTA prostora, zatim pitanja necarinskih i tehničkih barijera u trgovini poljoprivrednim proizvodima. Razmeniće se informacije o iskustvima i najboljoj praksi usklađivanja zakonodavstva u oblasti sanitarnih i fitosanitarnih mera sa zahtevima EU i usvojiti Program rada Potkomiteta za poljoprivredu i fitosanitarna pitanja za 2010. godinu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik