Design expo - od 25. do 29. maja

Bez autora
May 25 2010

U periodu od 25. do 29. maja na nekoliko izložbenih prostora u Beogradu biće održana manifestacija “Design expo”. Ova manifestacija osmišljena je tako da kombinuje sajam dizajna, interdisciplinarnu edukativnu konferenciju i prolećni muzički festival.Pored osnovne lokacije na kojoj će biti realizovan projekat, a to su magacini “Žitomlina” na Dorćolu, Dunavski kej 46, manifestacija će se odvijati i u drugim izložbenim i galerijskim prostorima u gradu. Planirano je predstavljanje učesnika u okviru nekoliko programskih segmenata.

“Design expo”U periodu od 25. do 29. maja na nekoliko izložbenih prostora u beogradu biće održana manifestacija “Design expo”.

Ova manifestacija osmišljena je tako da kombinuje sajam dizajna, interdisciplinarnu edukativnu konferenciju i prolećni muzički festival.

Pored osnovne lokacije na kojoj će biti realizovan projekat, a to su magacini “Žitomlina” na Dorćolu, Dunavski kej 46, manifestacija će se odvijati i u drugim izložbenim i galerijskim prostorima u gradu.

Planirano je predstavljanje učesnika u okviru nekoliko programskih segmenata: Art Zona u silosima “Žitomlina” (saradnja sa gradskim kulturnim institucijama i umetničkim grupama – Muzej savremene umetnosti, Galerija “Ozon”, Kulturni centar “Grad”, magazin “Kvart”), Lifestyle Zona – prvi i drugi sprat (komercijalni izlagači koji će predstaviti proizvode iz svog prodajnog programa), Kreativna zona – drugi sprat (nezavisni beogradski kreativni studiji koji će predstaviti svoje radove), Kontakt zona – četvrti sprat (konferencijski program, predavanja, muzika), Talent zona u posebnom silosu (predstavljanje dizajnera, arhitektonskih škola i univerziteta iz čitavog regiona), Outdoor Zona – u ovoj zoni iza silosa, na obali Dunava biće različiti muzički događaji, koncerti, performansi, izložbe, kao i Open Air Cinema.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik