iFRONT 2010

Bez autora
Jun 10 2010

U Beogradu će 10. juna 2010. godine biti održana druga međunarodna iFRONT konferencija. Ova konferencija je posvećena poslovanju preko interneta.iFRONT konferencija je idealna i jedinstvena prilika za marketinške stručnjake, PR agencije, operatere mobilne telefonije, web developere, web dizajnere, investitore, investicione fondove, IT stručnjake, da na jednom mestu razmene svoje ideje. Cilj ove konferencije je da se skrene pažnja na pravac u kome se web razvija.

iFRONT 2010U Beogradu će 10. juna 2010. godine biti održana druga međunarodna iFRONT konferencija. Ova konferencija je posvećena poslovanju preko interneta.

iFRONT konferencija je idealna i jedinstvena prilika za marketinške stručnjake, PR agencije, operatere mobilne telefonije, web developere, web dizajnere, investitore, investicione fondove, IT stručnjake, da na jednom mestu razmene svoje ideje.

Cilj ove konferencije je da se skrene pažnja na pravac u kome se web razvija.

iFRONT 2010 je fokusiran na dve oblasti: Web - moćna marketinška i PR alatka i Web - nova biznis platforma.

Na konferenciji će pored ministarke Jasne Matić, učešće uzeti i eksperti iz vodećih svetskih kompanija.

Neke od tema konferencije su: Koji software i alatke Nokia razvija za svoje korisnike; Kako predstaviti novi projekat; Kako pronaći sredstva za startup...

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik