InterFest

Bez autora
Jun 17 2010

Festival vina InterFest održaće se na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu od 17. do 19. juna 2010. godine. U okviru ovog festivala predstaviće se oko 100 proizvođača iz 25 vinskih regija devet zemalja.Posetioci će imati priliku da degustiraju različite vrste vina proizvođača iz gotovo svih vinskih regiona Srbije i okruženja, a na festivalu će biti priređena i predavanja i radionice namenjene u prvom redu enolozima i stručnjacima iz vinske industrije.

InterFestFestival vina InterFest održaće se na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu od 17. do 19. juna 2010. godine. U okviru ovog festivala predstaviće se oko 100 proizvođača iz 25 vinskih regija devet zemalja.

Posetioci će imati priliku da degustiraju različite vrste vina proizvođača iz gotovo svih vinskih regiona Srbije i okruženja, a na festivalu će biti priređena i predavanja i radionice namenjene u prvom redu enolozima i stručnjacima iz vinske industrije.

Kulinarski majstori iz regiona pripremaće mediteranske, italijanske i vojvođanske specijalitete, a posetioci će, po završetku zvaničnih programa festivala, moći da uživaju i u dobroj muzici na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik