Konferencija o ekonomsko-transportnoj saradnji Italije, Crne Gore i Srbije

Bez autora
Apr 15 2010

Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza (SIEPA) je saopštila da će u saradnji sa Italijanskom agencijom za logistiku i transport (LOGICA) i Ministarstvom za infrastrukturu organizovati 15. aprila 2010. godine konferenciju "Privredni tokovi i intermodalni transport u ekonomskim odnosima između Srbije, Crne Gore i Italije".Narednog dana, 16. aprila 2010. godine, u istoj organizaciji održaće se seminar na temu "Umrežavanje transportnih koridora i logističkih platformi u ekonomskim odnosima izmedju Srbije, Crne Gore i Italije". Oba događaja biće održana u hotelu "Hyatt Regency Belgrade" u okviru internacionalnog projekta "ItalBalk"...

Konferencija o ekonomsko-transportnoj saradnji Italije, Crne Gore i Srbije

Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza (SIEPA) je saopštila da će u saradnji sa Italijanskom agencijom za logistiku i transport (LOGICA) i Ministarstvom za infrastrukturu organizovati 15. aprila 2010. godine konferenciju "Privredni tokovi i intermodalni transport u ekonomskim odnosima između Srbije, Crne Gore i Italije". 

Narednog dana, 16. aprila 2010. godine, u istoj organizaciji održaće se seminar na temu "Umrežavanje transportnih koridora i logističkih platformi u ekonomskim odnosima izmedju Srbije, Crne Gore i Italije". Oba događaja biće održana u hotelu "Hyatt Regency Belgrade" u okviru internacionalnog projekta "ItalBalk".
 
Cilj konferencije i seminara je da informiše evropske i lokalne privredne subjekte o trgovini, privrednim tokovima, logističkim centrima vezanim za ekonomske odnose između ovih zemalja, kao i da omogući susret i unapređenje ekonomsko-transportne saradnje između italijanskih, srpskih i internacionalnih činioca.
 
Registracija za učestvovanje na konferenciji i seminaru traje do 12. aprila 2010. godine, a dodatne informacije o učešću mogu se dobiti na sajtu SIEPA-e.
 

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik