Međunarodni forum poslovnog partnerstva “Rusija - Evropa: Saradnja bez granica”

Bez autora
Jun 07 2010

U glavnom gradu Rusije, Moskvi, 7. i 8. juna 2010. godine Udruženje preduzetnika Moskve (MAP) u saradnji sa Agencijom za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije (SIEPA) organizuje Međunarodni forum poslovnog partnerstva “Rusija - Evropa: Saradnja bez granica”.Ovaj događaj je posvećen pregovorima između ruskih i evropskih kompanija, uključujući mala i srednja preduzeća koja se bave proizvodnjom, istraživanjima, razvojem i uslugama, kao i poslovnim ponudama koje uključuju investicione projekte.

Međunarodni forum poslovnog partnerstva “Rusija - Evropa: Saradnja bez granica”U glavnom gradu Rusije, Moskvi, 7. i 8. juna 2010. godine Udruženje preduzetnika Moskve (MAP) u saradnji sa Agencijom za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije (SIEPA) organizuje Međunarodni forum poslovnog partnerstva “Rusija - Evropa: Saradnja bez granica”.
 

Ovaj događaj je posvećen pregovorima između ruskih i evropskih kompanija, uključujući mala i srednja preduzeća koja se bave proizvodnjom, istraživanjima, razvojem i uslugama, kao i poslovnim ponudama koje uključuju investicione projekte.

Cilj ove manifestacije je pomoć preduzećima učesnicima da pronađu ruske distributere u Rusiji i Evropi kao i poslovne partnere u investicionim projektima.

Na Forum su pozvana evropska i ruska preduzeća iz različitih industrija - prehrambene, drvne, hemijske, ICT, energetike, biotehnologije i dr.
 
Na ovoj manifestaciji svakom učesniku će biti obezbeđeno do 27 sastanaka u trajanju od 30 minuta. Takođe, svakom učesniku je omogućeno da besplatno poseti jedan od dva privredna sajma u Moskvi 8. ili 9. juna 2010. godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik