“Rakija connecting people”

Bez autora
May 21 2010

Manifestacija “Rakija connecting people” će biti održana u Zagrebu u klubu “Sloon” u periodu od 21. do 23. maja 2010. godine. To je projekat Udruženja “Gradski štab”, podržanog od strane Skupštine grada Beograda i grada Zagreba.Projekat je zamišljen kao promocija Beograda, njegove kulture, duha i domaćih brendova u Republici Hrvatskoj. “Rakija connecting people” je projekat koji će doprineti unapređenju imidža grada Beograda van granica Srbije i bolje saradnje srpskih privrednika sa hrvatskim.

“Rakija connecting people”Manifestacija “Rakija connecting people” će biti održana u Zagrebu u klubu “Sloon” u periodu od 21. do 23. maja 2010. godine.

To je projekat Udruženja “Gradski štab”, podržanog od strane Skupštine grada Beograda i grada Zagreba. Projekat je zamišljen kao promocija Beograda, njegove kulture, duha i domaćih brendova u Republici Hrvatskoj. “Rakija connecting people” je projekat koji će doprineti unapređenju imidža grada Beograda van granica Srbije i bolje saradnje srpskih privrednika sa hrvatskim.

Planirano je da ovaj projekat bude organizovan i u svim bivšim jugoslovenskim republikama: Sloveniji, Makedoniji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, predstavljajući Srbiju i Beograd kao lidere u regionu.

Kotizacija za zainteresovane učesnike iznosi 250 evra.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik