“Rudarstvo 2010”

Bez autora
May 24 2010

Međunarodni simpozijum “Rudarstvo 2010” - savremene tehnologije i zaštita životne sredine biće održan u periodu od 24. do 26. maja u hotelu “Omorika” na Tari.Ovaj simpozijum organizuje Privredna komora Srbije (Udruženje energetike i enrgetskog rudarstva, Udruženje rudnika metala, crne i obojene metalurgije i Odbor za zaštitu životne sredine i održivi razvoj), u saradnji sa JP EPS Beograd, PD RB Kolubara d.o.o, PD TEKO Kostolac d.o.o, JPPK Kosovo Obilić, JP PEU Resavica, Farmakom MB, Šabac, Institutom za rudarstvo i metalurgiju Bor, Rudarskim institutom Zemun, IHTM-Centrom za remedijaciju i ITNMS Beograd, pod pokroviteljstvom Ministarstva za nauku i tehnološki razvoj i Ministarstva rudarstva i energetike Republike Srbije.

“Rudarstvo 2010”Međunarodni simpozijum “Rudarstvo 2010” - savremene tehnologije i zaštita životne sredine biće održan u periodu od 24. do 26. maja u hotelu “Omorika” na Tari.

Ovaj simpozijum organizuje Privredna komora Srbije (Udruženje energetike i enrgetskog rudarstva, Udruženje rudnika metala, crne i obojene metalurgije i Odbor za zaštitu životne sredine i održivi razvoj), u saradnji sa JP EPS Beograd, PD RB Kolubara d.o.o, PD TEKO Kostolac d.o.o, JPPK Kosovo Obilić, JP PEU Resavica, Farmakom MB, Šabac, Institutom za rudarstvo i metalurgiju Bor, Rudarskim institutom Zemun, IHTM-Centrom za remedijaciju i ITNMS Beograd, pod pokroviteljstvom Ministarstva za nauku i tehnološki razvoj i Ministarstva rudarstva i energetike Republike Srbije.

Na simpozijumu poseban akcenat biće stavljen na aktuelnu problematiku uvođenja novih tehnologija u oblasti rudarstva, očuvanju zaštite životne sredine i sanaciji deponija šljake i jalovine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik