Sajam kozmetike “BeautyEurasia”

Bez autora
Jun 17 2010

Sajam kozmetike “BeautyEurasia” biće održan u periodu od 17. do 19. juna 2010. godine Tuyap Exhibition centru u Istanbulu u Turskoj.“BeautyEurasia” će i ove godine okupiti preko 400 izlagača iz više od 45 zemalja, uključujući Tursku, Italiju, Nemačku, Španiju, Švajcarsku, Indiju, SAD, Kinu, Jordan i Bugarsku. Sektori izlaganja koji će biti zastupljeni spadaju u domene profesionalnih proizvoda za negu kože lica i tela, negu kose, bebi kozmetike, opreme za salone lepote i frizerske salone, wellness i spa centre.

Sajam kozmetike “BeautyEurasia”Sajam kozmetike  “BeautyEurasia” biće održan u periodu od 17. do 19. juna 2010. godine Tuyap Exhibition centru  u Istanbulu u Turskoj.

“BeautyEurasia” će i ove godine okupiti preko 400 izlagača iz više od 45 zemalja,  uključujući Tursku, Italiju, Nemačku, Španiju, Švajcarsku, Indiju, SAD, Kinu, Jordan i Bugarsku.

Sektori izlaganja koji će biti zastupljeni spadaju u domene profesionalnih proizvoda za negu kože lica i tela, negu kose, bebi kozmetike, opreme za salone lepote i frizerske salone, wellness i spa centre.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik