Sajam omladinskih ideja

Bez autora
Apr 20 2010

Omladinski klub Novog Bečeja i Centar za sociokulturološke izuzetnosti - PAAD u periodu od 20. do 22. aprila 2010. godine organizuju, u Novom Bečeju Sajam omladinskih ideja i regionalne susrete Kancelarija za mlade i omladinskih klubova.Programe, ideje i projekte predstaviće više desetina omladinskih i nevladinih organizacija, kao i institucija i udruženja koje se bave omladinom i omladinskim radom, iz Hrvatske, Mađarske, Rumunije, Makedonije, Bugarske, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Slovačke i Srbije.

Sajam omladinskih idejaOmladinski klub Novog Bečeja i Centar za sociokulturološke izuzetnosti - PAAD u periodu od 20. do 22. aprila 2010. godine organizuju, u Novom Bečeju Sajam omladinskih ideja i regionalne susrete Kancelarija za mlade i omladinskih klubova.

Programe, ideje i projekte predstaviće više desetina omladinskih i nevladinih organizacija, kao i institucija i udruženja koje se bave omladinom i omladinskim radom, iz Hrvatske, Mađarske, Rumunije, Makedonije, Bugarske, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Slovačke i Srbije.

Cilj projekta je da na jednom mestu omladinske organizacije razmenom iskustva unaprede sopstveno delovanje i ujedno se predstave kolegama iz regiona.

Na trodnevnim susretima organizovaće se različite akcije, tribine i predavanja, sve kako bi se uticalo na razvoj omladinske politike u celom regionu, podstakla razmena iskustva i kako bi se prezentovao rad s mladima kao primer dobre prakse.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik