Sajam starih zanata u Jakovu

Bez autora
Jun 04 2010

Pod pokroviteljstvom Ministarstva trgovine i usluga Vlade Republike Srbije, u petak i subotu, 4. i 5. juna, biće održan Sajam starih zanata na salašu „Stremen“ u Jakovu. Manifestacija je organizovana uz podršku opštine Surčin, Etnografskog muzeja u Beogradu i Društva za promociju tradicionalne kulture „Izvor“.Na Sajmu starih zanata koji je za posetioce otvoren od 10 do 18 časova kroz radionice demonstracionog i izložbeno-prodajnog karaktera biće predstavljeni: liciderski zanat, bombondžije, ukrasno pekarstvo, voskarstvo,...

Sajam starih zanata u JakovuPod pokroviteljstvom Ministarstva trgovine i usluga Vlade Republike Srbije, u petak i subotu, 4. i 5. juna, biće održan Sajam starih zanata na salašu „Stremen“ u Jakovu.

Manifestacija je organizovana uz podršku opštine Surčin, Etnografskog muzeja u Beogradu i Društva za promociju tradicionalne kulture „Izvor“.

Na Sajmu starih zanata koji je za posetioce otvoren od 10 do 18 časova kroz radionice demonstracionog i izložbeno-prodajnog karaktera biće predstavljeni: liciderski zanat, bombondžije, ukrasno pekarstvo, voskarstvo, sapundžije, filigranstvo, sarački zanat, primenjeno kolarstvo, kovači, bačvari, keramičari, grnčari, pletenje, tkanje, pustovanje, pletenje rogoza, terzije, vunovlačari, jorgandžije, ikonopisci i mozaično slikarstvo.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik