SAP World Tour

Bez autora
Jun 02 2010

U sredu, 2. juna 2010. godine, u Beogradu u Pozorištu na Terazijama softverska kompanija SAP organizuje skup o novim softverskim rešenjima kompanije u okviru turneje “SAP World Tour”. Ovaj skup je posvećen strategiji koju kompanije treba da primenjuju u nestabilnim ekonomskim uslovima da bi uspele da odgovore na sve zahteve i izazove u poslovanju.Najavljeno je učešće 350 rukovodilaca srpskih preduzeća, predstavnika javnog sektora i medija. Korisnicima će biti prikazano sve što se dešava u kompaniji SAP, a premijerno će biti prikazano rešenje za podizanje prodaje SAP CRM 7.0.

SAP World TourU sredu, 2. juna 2010. godine, u Beogradu u Pozorištu na Terazijama softverska kompanija SAP organizuje skup o novim softverskim rešenjima kompanije u okviru turneje “SAP World Tour”.

Ovaj skup je posvećen strategiji koju kompanije treba da primenjuju u nestabilnim ekonomskim uslovima da bi uspele da odgovore na sve zahteve i izazove u poslovanju.

Najavljeno je učešće 350 rukovodilaca srpskih preduzeća, predstavnika javnog sektora i medija. Korisnicima će biti prikazano sve što se dešava u kompaniji SAP, a premijerno će biti prikazano rešenje za podizanje prodaje SAP CRM 7.0.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik