Seminar: ”Povećanje konkurentnosti preduzeća primenom standarda sistema menadžmenta, alata kvaliteta i životne sredine”

Bez autora
May 21 2010

Victoria Consulting u saradnji sa Unijom poslodavaca Srbije organizuje u petak, 21. maja 2010. godine, seminar pod nazivom ”Povećanje konkurentnosti preduzeća primenom standarda sistema menadžmenta, alata kvaliteta i životne sredine”.Osnovni cilj ove obuke je da se menadžeri i zaposleni podstaknu na primenu nekih od sistema menadžmenta, alata kvaliteta i životne sredine u okviru svojih preduzeća, na način koji vodi ka konkretnim unapređenjima u poslovanju. Kroz obuku će, kroz konkretne primere, biti pokazano da se primenom relativno jednostavnih alata i skromna ulaganja, mogu ostvariti značajna unapređenja.

Seminar: ”Povecanje konkurentnosti preduzeca primenom standarda sistema menadzmenta, alata kvaliteta i zivotne sredine”Victoria Consulting u saradnji sa Unijom poslodavaca Srbije organizuje u petak, 21. maja 2010. godine, seminar pod nazivom ”Povećanje konkurentnosti preduzeća primenom standarda sistema menadžmenta, alata kvaliteta i životne sredine”.

Osnovni cilj ove obuke je da se menadžeri i zaposleni podstaknu na primenu nekih od sistema menadžmenta, alata kvaliteta i životne sredine u okviru svojih preduzeća, na način koji vodi ka konkretnim unapređenjima u poslovanju.

Kroz obuku će, kroz konkretne primere, biti pokazano da se primenom relativno jednostavnih alata i skromna ulaganja, mogu ostvariti značajna unapređenja. Na seminaru će posebna pažnja biti posvećena onim alatima koji su relativno jednostavni za primenu i koji mogu dati brze rezultate.

Nakon obuke polaznici će razumeti procesni pristup, odnosno metodologiju stalnih unapređenja. Takođe, polaznici će steći osnovna znanja u pogledu standarda sistema menadžmenta, u pogledu alata kvaliteta i životne sredine, kao i osnovno razumevanje koristi od standarda sistema menadžmenta, alata kvaliteta i životne sredine.

Svi zainteresovani preduzetnici koji planiraju da uvedu ili žele da unaprede neki od sistema menadžmenta i primene alata kvaliteta i životne sredine mogu da se prijave preko Unije poslodavaca Srbije.

Prijave se vrše na tel. 011 3160 248, faks. 011 2610 988. Osoba za kontakt je Marijana Kneževic, info@poslodavci.rs.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik