Stručni skup: “Unapređenje inovativnosti i konkurentnosti malih i srednjih preduzeća, pristupi i preporuke”

Bez autora
May 24 2010

S obzirom na važnost primene inovacija u sektoru MSP i na potrebu za unapređenjem konkurentnosti preduzeća, Centar za razvoj MSP Privredne komore Beograda 24. maja u Privrednoj komori Srbije organizuje stručni skup: “Unapređenje inovativnosti i konkurentnosti malih i srednjih preduzeća, pristupi i preporuke”.Cilj ovog stručnog skupa je predstavljanje koncepata primene inovacija i unapređenja konkurentnosti, putem kojih mala i srednja preduzeća mogu da unaprede svoje poslovanje i odrede strateški fokus.

Stručni skup: “Unapređenje inovativnosti i konkurentnosti malih i srednjih preduzeća, pristupi i preporuke”S obzirom na važnost primene inovacija u sektoru MSP i na potrebu za unapređenjem konkurentnosti preduzeća, Centar za razvoj MSP Privredne komore Beograda 24. maja u Privrednoj komori Srbije organizuje stručni skup: “Unapređenje inovativnosti i konkurentnosti malih i srednjih preduzeća, pristupi i preporuke”.

Cilj ovog stručnog skupa je predstavljanje koncepata primene inovacija i unapređenja konkurentnosti, putem kojih mala i srednja preduzeća mogu da unaprede svoje poslovanje i odrede strateški fokus.

Prijave je potrebno dostaviti do 21. maja 2010. godine.  

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik