Privredna komora Beograda u saradnji sa Quality Austria Center nudi zaposlenima u sektoru pekarstva trening za implementaciju HACCP sistema. Ućesnici će imati mogućnost da se upoznaju i na pravi način primene zahteve HACCP sistema bezbednosti hrane. Trening se održava od 26. do 28. maja 2011. godine, u Privrednoj komori Beograda.Zaključno sa 10. junom 2011. godine, prema Zakonu o bezbednosti hrane subjekti u poslovanju hranom dužni su da uspostave sistem za osiguranje bezbednosti hrane u svim fazama proizvodnje, prerade i prometa hrane, osim na nivou primarne proizvodnje, u svakom objektu pod njihovom kontrolom, u skladu sa principima dobre proizvođačke i higijenske prakse i analize opasnosti i kritičnih kontrolnih tačaka (HACCP).
Privredna komora Beograda u saradnji sa Quality Austria Center nudi zaposlenima u sektoru pekarstva trening za implementaciju HACCP sistema.
Ućesnici će imati mogućnost da se upoznaju i na pravi način primene zahteve HACCP sistema bezbednosti hrane. Trening se održava od 26. do 28. maja 2011. godine, u Privrednoj komori Beograda
Zaključno sa 10. junom 2011. godine, prema Zakonu o bezbednosti hrane subjekti u poslovanju hranom dužni su da uspostave sistem za osiguranje bezbednosti hrane u svim fazama proizvodnje, prerade i prometa hrane, osim na nivou primarne proizvodnje, u svakom objektu pod njihovom kontrolom, u skladu sa principima dobre proizvođačke i higijenske prakse i analize opasnosti i kritičnih kontrolnih tačaka (HACCP). U tom smislu, Centar za poslovno obrazovanje i unapređenje kvaliteta i Zajednica preduzetnika organizuju treninge za zaposlene u pekarama u cilju stručnog osposobljavanja stručnih lica subjekata u poslovanju sa hranom za samostalnu implementaciju HACCP sistema i izradu dokumentacije.
Više informacija, kao i prijavni list možete preuzeti ovde.