Danas stižu i poslednji odgovori na Upitnik EK

Bez autora
Jan 10 2011

Kako je potvrđeno iz Kancelarije za evropske integracije Vlade Republike Srbije, danas bi u Kancelariju za evropske integracije trebalo da stignu i poslednji odgovori na Upitnik Evropske komisije o kandidaturi Srbije za članstvo u Evropskoj uniji.Već su stigli odgovori na pitanja rađena po ugledu na crnogorski i albanski upitnik, a nakon toga počeli su da pristižu i odgovori na nova pitanja iz Upitnika koji je dobila Srbija. Ministarstva odbrane, spoljnih poslova i poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede prva su završila i poslala odgovore, a ostala ministarstva, institucije, nezavisna tela i nevladine organizacije su privela posao kraju.

Danas stižu i poslednji odgovori na Upitnik EKKako je potvrđeno iz Kancelarije za evropske integracije Vlade Republike Srbije, danas bi u Kancelariju za evropske integracije trebalo da stignu i poslednji odgovori na Upitnik Evropske komisije o kandidaturi Srbije za članstvo u Evropskoj uniji.

Već su stigli odgovori na pitanja rađena po ugledu na crnogorski i albanski upitnik, a nakon toga počeli su da pristižu i odgovori na nova pitanja iz Upitnika koji je dobila Srbija.

Ministarstva odbrane, spoljnih poslova i poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede prva su završila i poslala odgovore, a ostala ministarstva, institucije, nezavisna tela i nevladine organizacije su privela posao kraju.

Međutim, i kad stignu svi odgovori, to ne znači da je posao okončan jer može da se desi da Kancelarija nekim ministarstvima ili institucijama vrati posao na doradu.  Odgovore zatim treba uklopiti u sinhronizovanu celinu, a onda sledi prevođenje, a zatim se prevodi ponovo šalju u ministarstva na ekspertizu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik