DARS-ov odabir Traffic Designa koruptivan

Bez autora
Jun 19 2010

Komisija za sprječavanje korupcije donijela je načelno mišljenje u kojem navodi da su u postupku javne nabave na autocestovnom odsječku Pesnica-Slivnica otkriveni znakovi korupcije. Slovensko Društvo za autoceste poništio je natječaj vrijedan 8 milijuna eura za sustav nadzora i vođenja prometa na spomenutom odsječku još sredinom svibnja. Komisija nije navela imena, no navodno je riječ o ponudi Traffic Designa, odnosno Tomaža Kastelica, strica voditeljice kabineta premijera Simone Dimic, kojeg je DARS prvotno izabrao za partnera, ali je svoju odluku morao poništiti jer se neodabrani ponuđač, Javna razsvetljava, pritužio Revizijskoj komisiji i pobijedio.

DARS-ov odabir Traffic Designa koruptivanKomisija za sprječavanje korupcije donijela je načelno mišljenje u kojem navodi da su u postupku javne nabave na autocestovnom odsječku Pesnica-Slivnica otkriveni znakovi korupcije.

Slovensko Društvo za autoceste (DARS) poništio je natječaj vrijedan 8 milijuna eura za sustav nadzora i vođenja prometa na spomenutom odsječku još sredinom svibnja.

Komisija nije navela imena, no navodno je riječ o ponudi Traffic Designa, odnosno Tomaža Kastelica, strica voditeljice kabineta premijera Simone Dimic, kojeg je DARS prvotno izabrao za partnera, ali je svoju odluku morao poništiti jer se neodabrani ponuđač, Javna razsvetljava, pritužio Revizijskoj komisiji i pobijedio.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik