Ekonomsku saradnju sa Slovenijom proširiti novim projektima

Bez autora
Jun 15 2017

Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović i ambasador Slovenije u BiH Iztok Grmek ocijenili su danas da postoji još prostora da se ekonomska saradnja Srpske i Slovenije, koja je dosta uspješna u raličitim oblastima, proširi novim projektima. Cvijanovićeva i Grmek su na sastanku u Banjaluci izrazili i obostrano zadovoljstvo dosadašnjom međusobnom saradnjom. Sagovornici su razmijenili mišljenja i o aktuelnoj političkoj i ekonomskoj situaciji u Srpskoj, BiH i regionu, sa posebnim osvrtom na proces evropskih integracija i sprovođenje Reformske agende, saopšteno je iz Biroa Vlade Srpske za odnose s javnošću. Predsjednik Vlade Srpske zahvalila je ambasadoru Slovenije, kojeg je danas primila u oproštajnu posjetu, za podršku i dosadašnji angažman, te mu poželjela sreću na profesionalnom i ličnom planu.

Ekonomsku saradnju sa Slovenijom proširiti novim projektimaPredsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović i ambasador Slovenije u BiH Iztok Grmek ocijenili su danas da postoji još prostora da se ekonomska saradnja Srpske i Slovenije, koja je dosta uspješna u raličitim oblastima, proširi novim projektima.

Cvijanovićeva i Grmek su na sastanku u Banjaluci izrazili i obostrano zadovoljstvo dosadašnjom međusobnom saradnjom.

Sagovornici su razmijenili mišljenja i o aktuelnoj političkoj i ekonomskoj situaciji u Srpskoj, BiH i regionu, sa posebnim osvrtom na proces evropskih integracija i sprovođenje Reformske agende, saopšteno je iz Biroa Vlade Srpske za odnose s javnošću.

Predsjednik Vlade Srpske zahvalila je ambasadoru Slovenije, kojeg je danas primila u oproštajnu posjetu, za podršku i dosadašnji angažman, te mu poželjela sreću na profesionalnom i ličnom planu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik