Evropski Poslovni Samit

Bez autora
Jun 30 2010

Evropski Poslovni Samit predstavlja ključnu platformu Evrope za donosioce odluka i poslovne lidere u javnim raspravama o konkurentnosti i održivosti Evropske unije.Na 8. Evropskom Poslovnom Samitu će u prisustvu visokih zvaničnika biti obeležen poslednji dan predsedavanja Španije i početak predsedavanja Belgije Evropskom unijom. Tokom svečane gala večere prezentovaće se najatraktivnije ponude ove dve zemlje u oblasti gastronomije, mode i kulture.

Evropski Poslovni SamitEvropski Poslovni Samit predstavlja ključnu platformu Evrope za donosioce odluka i poslovne lidere u javnim raspravama o konkurentnosti i održivosti Evropske unije.

Na 8. Evropskom Poslovnom Samitu će u prisustvu visokih zvaničnika biti obeležen poslednji dan predsedavanja Španije i početak predsedavanja Belgije Evropskom unijom.

Tokom svečane gala večere prezentovaće se najatraktivnije ponude ove dve zemlje u oblasti gastronomije, mode i kulture. Takođe, 2010.godina biće specifična zbog mnogih promena koje će se desiti u Evropi u periodu posle ekonomske krize, a predstavljaće i početak nove decenije i prvo zasedanje Evropskog Poslovnog Samita posle izbora novog sastava parlamenta i Evropske komisije, kao i primene Lisabonskog sporazuma.

Zbog toga, Evropski Poslovni Samit 2010 će biti koncentrisan na ponovno uspostavljanje ekonomske stabilnosti u Evropi.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik